top of page
wooden-cubes-with-webinar-letters-near-l
Keyboard and Mouse

VIDIZO WEBINAR

Wil jij jouw inhoud overbrengen via een online platform? Wij toveren jouw offline congres om tot een online event in een setting naar keuze. Wij zorgen voor de video-opnames en geluid en zetten dit om naar een platform naar keuze. Of het nu om een live event gaat of om video-trainings, samen gaan we voor de juiste oplossing voor jouw project! Klik hieronder om ons te contacteren.

Wij besparen u de zorgen over uw webinar

Wij kiezen het juiste platform voor het juiste project.

ONDERDELEN VAN EEN WEBINAR

LiveU-5G-Comp-Image-comp.jpg

Connectie met jouw platform

Het is de nachtmerrie van iedere spreker die voor de camera komt te staan dat er technisch problemen zijn of moeilijkheden met de verbinding.

 

Wij zorgen voor een totale controle en gegarandeerde verbinding. Hiervoor maken wij gebruik van een 4G en 5G back-up connectie.

video-camera-in-business-conference-room

Camera regie en lokale sprekers

Dankzij PTZ Camera's en Broadcast grade camera's kunnen we jullie event in beeld brengen, HD, UHD en HDR

Onze range van Camera's zijn flexibel en inzetbaar van kleine tot grote events.

Untitled-1.png

Platformen

Welk platform is geschikt voor welk event? Wij gaan samen op zoek naar het juiste kanaal op basis van het doel van het project.

 

Er is een ruime aanbod om te livestreamen of webinars uit te zenden, wij vinden vast en zeker het geschikte voor jouw doel.

trust-concept-trust-switch-knob-on-maxim

15 jaar ervaring 

15 jaar ervaring op zak

Vidizo heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de audio-visuele branche en broadcasting, daarom zijn wij graag jouw partner die op zoek gaat naar een geschikte oplossing voor het gepaste budget.

live-events-xl.jpg

PROJECTEN

bottom of page