top of page

VIDIZO SOLUTIONS

Vidizo solutions is de afdeling waar we op maat van u oplossingen zoeken voor de systeem integratie van technologie en IOT en Digital signage want het is niet alleen een scherm of een muziek installatie maar ook het netwerk Wifi , je internet verbinding en zo veel meer waar je rekening moet mee houden.

ONZE DIENSTEN

young-woman-using-laptop-PGTKYLS.jpg

Wifi oplossingen

Sinds  lang streven we er naar om de beste draadloze oplossingen te verdelen. We analyseren, optimaliseren en integreren Wi-Fi oplossingen maar tevens dedicated point-to-point, point-to-multipoint, 2G/3G/4G.

it-consultant-insert-network-cable-P5LDF

Netwerk bekabeling

Problemen met u netwerk ? Slechte verbindingen of traag ? wij analyseren en passen aan om zo een optimaal resultaat te halen. Een netwerk zonder zorgen inzetbaar voor al uw toepassingen ICT, camera bewaking, toegangscontrole enz.

Lees meer

pexels-photo-302879.jpg

Muziekinstallaties

Op zoek naar muziek in je zaak als achtergrond of als voorgrond door onze jaren ervaring kunnen we hier de gepaste oplossing aanbieden voor zowel horeca als retail. Onder het principe less is more brengen we moderne technologieën ter beschikking van de klant. Van standalone tot multiroom oplossingen, centraal of decentraal.

trust-concept-trust-switch-knob-on-maxim

System Management

Als KMO of bedrijf is het niet eenvoudig alles te managen en bij te houden van installaties en HVAC tot website etc ... deze service houd in dat wij die zorgen op ons nemen en dat beheren. Van service desk tot IT , Deze service zorgt ervoor dat je zelf meer tijd hebt voor de essentiële dingen, je core business

VAN WIFI TOT BEKABELING EN BEVEILIGING! VIDIZO SOLUTIONS IS UW ALL IN ONE PARTNER.

PROJECTEN

bottom of page