top of page

Ontdek onze interactieve totems

Tegenwoordig is beeldschermcommunicatie de aangewezen manier om klanten, bezoekers en passanten te informeren, inspireren of stimuleren. Beeldschermcommunicatie wordt ook wel digital signage genoemd.


Een beeldscherm in de winkel zorgt ervoor dat mensen andere vragen stellen die anders niet zouden worden gesteld. Zo ontstaat er interactie tussen klanten en de verkoopmedewerkers, wat een omzetverhogend effect heeft. Bewegende beelden op een digital signage scherm prikkelen bewust de hersenen van de klant.


Daarnaast hebben de beeldschermen een aanzuigende werking, zodat het voor passanten aantrekkelijker wordt om de winkel te betreden. De beeldschermen begeleiden klanten dan ook bij het verkoopproces en vertellen een duidelijk verhaal. De beeldschermen zorgen voor een goede uitstraling en motiverende sfeer in de winkel, zowel voor het winkelend publiek als bij de medewerkers.

We starten dan ook steeds op met 2 trajecten: het technische traject en het creatieve traject.

Onze creatieve afdeling werkt samen met de klant een contentplan van tekst, foto's en video-animaties uit. Onze techniekers komen langs in de winkel om de plaatsing van de schermen, bekabeling en internetaansluiting te bespreken en volledig in kaart te brengen. Vervolgens plaatst onze installatie-afdeling alle componenten van de digital signage schermen uiterst nauwkeurig, tot volledige tevredenheid van de klant bereikt is. Zodra de digital signage displays operationeel zijn, is Caper Solutions dagelijks bereikbaar voor ondersteuning op technisch vlak en voor de creatie van nieuwe animatie-beelden.


Digital signage is een paraplubegrip voor alle mogelijke borden, schermen, panelen, … waarop digitale tekst, beeld en video getoond worden.


Digital signage van Caper Solutions inspireert, informeert en motiveert klanten en medewerkers. Winkelmomenten worden hierdoor intenser en klanten loyaler. Dit resulteert uiteindelijk in een hogere omzet voor uw winkel.


Ook interesse om uw bedrijf of winkel uit te rusten met dergelijke schermen? Aarzel dan niet om ons te contacteren - info@capersolutions.eu


Comments


bottom of page