top of page

VIDIZO wordt OEM Partner voor Black Magic Design

Vidizo mag zich vanaf vandaag bij de OEM partners rekenen van Blackmagic Design video producten, dit ivm ontwikkelingen voor en door Broadcasters en onze klanten. Full Support vanaf vandaag en dit voor een brand die we reeds in house meer dan 10 jaar gebruiken.


8K ja inderdaad .... 8K video


De nieuwe ATEM Constellation 8K is een Ultra HD-switch voor liveproductie met zoveel functies dat je ze allemaal kunt combineren om een ​​ongelooflijk krachtige 8K-switcher te maken! Je krijgt 4 M / Es, 40 x 12G ‑ SDI-ingangen, 24 x 12G ‑ SDI aux-uitgangen, 4 DVE's, 16 Keyers, 4 mediaspelers, 4 multi-viewers, 2 SuperSource en standaardconversie op elke SDI-ingang! Wanneer vervolgens wordt overgeschakeld naar 8K, combineren al deze functies een krachtige 8K-switcher! Je krijgt zelfs ingebouwde talkback en een professionele Fairlight audiomixer met 156 kanalen met EQ en dynamiek!


Dat is een audiomixer die zo groot is dat u verbinding kunt maken en een volledige Fairlight-audioconsole kunt gebruiken! ATEM Constellation 8K is ook ontworpen als een ideale upgrade voor ATEM Television Studio!Multi Camera, Productie event of congres VIDIZO staat voor u klaar.


Met steeds de laatste nieuwe technologieën en hard en software en niet te vergeten de nodige competenties in house ondersteunen wij jullie graag in jullie events.

Voor meer info of deel je graag je idee of event met ons contacteer ons en we bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Interesse in deze producten of ontwikkelingen aarzel niet om ons te

contacteren - info@vidizo.com mobile+32498561090


Comments


bottom of page