top of page

VIDIZO GOES NDI



We weten allemaal dat in de toekomst in de broadcast wereld en zeker nu alle signalen over IP zullen gaan. Daarom voegen we enkele producten toe die compatible zijn met het NewTek NDI protocol, eigendom van Newtek.


Het merk dat we lanceren is Kiloview zeer hoogstaand en hardware matig zeer sterk gebouwd. Converteer vanaf vandaag met ons converteer je HDMI en SDI signalen zeer eenvoudig. Ook handig om op klassieke ip infrastructuur of netwerk beelden te streamen.


Mij favoriet en deze gebruiken we zelf om op eenvoudige manier laptops en presentaties in een SDI workflow te krijgen is de :


N3 SDI Encoder en Decoder


De Kiloview N3 is een 3G-SDI / NDI bidirectionele converter die tot 3G-SDI video-invoer (encoder) of 3G-SDI video-uitvoer (decoder) ondersteunt. Een tally-systeem met een groot tally-licht is ingebouwd om aan te geven welke camera in programma of preview is. Het heeft ook de 3,5 mm audio-invoer / uitvoer. Het is klein en compact genoeg om in je zak te steken met een totale afmeting van 100 * 80 * 28 mm. Het beschikt over een 3G-SDI-ingang en 3G-SDI-lus voor weergave op de monitor tijdens NDI-streaming of 3G-SDI-uitvoer tijdens decodering.



Foto's:





Maar bekijk hier al de producten van Kiloview ...


Meer info via mail olivier@vidizo.com


Comments


bottom of page