VIDIZO VERKOOP

OVERTUIG UW PUBLIEK MET DE JUISTE BOODSCHAP OP DE JUISTE PLAATS

U zoekt een digital signage-oplossing of een digitale prijslijst voor uw handelszaak? Vidizo biedt altijd een passende oplossing met een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Bent u nog niet vertrouwd met digital signage, digitale prijslijsten of narrowcasting? Deze systemen zijn ideaal om uw doelpubliek de juiste boodschap te geven op het juiste ogenblik en op de juiste plaats. Deze manier van communiceren is daardoor ook heel effectief. Voor heel veel ondernemingen biedt deze technologie een grote meerwaarde.

ONZE DIENSTEN

Display communicatie

Op zoek naar schermen (TV/LCD) of LED om reclame of communicatie mee te doen hierin hebben we voor alle budgetten oplossingen en vooral op maat van u zaak. Keep it simple is hier de boodschap!

Lees meer

Automatisatie van uw Aula / Meetingroom/ vergaderzaal

Ben je op zoek naar oplossingen om uw vergaderzaal en of aula of meeting room te automatiseren, Vidizo BV heeft de oplossingen voor u infrastructuur.

Wifi oplossingen

Sinds  lang streven we er naar om de beste draadloze oplossingen te verdelen. We analyseren, optimaliseren en integreren Wi-Fi oplossingen maar tevens dedicated point-to-point, point-to-multipoint, 2G/3G/4G.

Netwerk bekabeling

Problemen met u netwerk ? Slechte verbindingen of traag ? wij analyseren en passen aan om zo een optimaal resultaat te halen. Een netwerk zonder zorgen inzetbaar voor al uw toepassingen ICT, camera bewaking, toegangscontrole enz.

Lees meer

VIDIZO SIGNAGE MAAKT VAN UW SHOP/ BEDRIJF EENTJE MET BELEVING.

PROJECTEN

Show More

VIDIZO BVBA

Volaardestraat 65

9200 Dendermonde

BE 0562.850.913

+32 498 56 10 90

info@vidizo.com

© 2020 VIDIZO - privacy policy

VIDIZO  UW PARTNER VOOR DIGITAL SIGNAGE, LEDSCREENS, LCD, TOTEMS

 EN ZOVEEL MEER....